У кременецькому магазині продають курей, яких навіть собаки не їдять (фотофакт)

86496850_1454157764999915_8042165733062344704_o

На те, що в одному з кременецьких магазинів продали несвіжу курку, скаржиться покупець. Замість святкової вечері жінка отримала зіпсований настрій. Навіть собаки не захотіли курки-гриль, яка не лише підозріло виглядала, а ще й погано пахла.

- Сьогодні у магазині на вулиці Дубенська купувала печену курку на вечерю. Більше не буду. Ще коли відкрила її, почула дуже неприємний запах, все м'ясо просочене якоюсь оранжевою рідиною. Навіть собаки не хочуть їсти. Краще списати старий товар, ніж запекти і травити людей. Свято зіпсоване, – скаржиться Юлія Виноградова.

У коментарях кременчани зазначають, що жінка не перша натрапила на такий неякісний товар.

- Там давно продають зіпсоване м'ясо. Я вертала, то мені сказали, що воно таке має бути, – пише Тома Боярчук.

- У мене також був такий випадок. У тій самій крамниці. Потрібно вжити якихось заходів. Хотілося б, щоб продавці нагодували тими курми свої сім'ї. Не мають люди совісті, – обурюється Петручок Наталя.

Проте дехто закликає не звалювати усю провину на продавців, бо ситуація більше залежить від недобросовісних підприємців.

- Люди, не виніть продавців, вони ні до чого. У торгівлі я не перший рік, то якщо керівництво не списує такий товар, а заставляє продавати, або брати на зарплату, виходу іншого просто немає. Колись був торговим по кондитерці, «наївся»  прострочки вдосталь, – пише Юрій Гловацький.

Фото Юлії Виноградової

Вибір читачів за тиждень

Відео