На Тернопільщині створять міжвідомчі робочі групи

44e0bf73b71eba569ee0559c90b93c5b

З метою детінізації економіки в області на Тернопільщині, як і по всій Україні, будуть створені спільні міжвідомчі робочі групи. Основна мета – координація спільних зусиль та покращення ефективності роботи з протидії правопорушенням у напрямках незаконного грального бізнесу, нелегального обігу деревини, тютюнових виробів, пального, спирту, лікеро-горілчаної продукції та надрокористування на території краю.

До складу груп будуть залучені представники ОДА, Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, Державної служби геології та надр України, Держлісагентства, Державної податкової служби України, Державної митної служби України, Державної прикордонної служби, ДСНС, прокуратури та СБУ, пише Досьє 102.

Від поліції участь в роботі груп візьмуть співробітники управління стратегічних розслідувань, кіберполіції та управління патрульної поліції.

Долучитися до роботи груп правоохоронці закликають представників громадськості та громадських активістів.

Перше засідання спільної міжвідомчої групи з питань протидії незаконному надрокористуванню та незаконному обігу деревини відбудеться 28 лютого о 9.15 у залі засідань Головного управління Нацполіції в Тернопільській області за адресою: вул. Валова, 11.

Правоохоронці звертаються до краян: якщо вам відомо про функціонування нелегальних АЗС, гральних закладів, факти незаконної вирубки та продажу деревини, підпільного виробництва алкогольної та тютюнової продукції, повідомляйте про них за телефоном гарячої лінії управління стратегічних розслідувань: 098-624- 00-32 або на лінію 102.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео