У Кременецькому «Міськводгоспі» пояснили ситуацію з відсутністю води (фото)

unnamed

Уже сьогодні о 10.00 у с. Білокриниця, де на певних вулицях мешканці залишилися без водопостачання, привезуть воду для технічних потреб. Про це «Терену» повідомив начальник КП «Міськводгосп» Кременецької міської ради Олег Волянюк.

У редакцію звернулися читачі та повідомили, що уже чотири доби частина села залишається без води. Тим часом декому з жителів важко самостійно забезпечити себе привозною водою. Тому вони потребують допомоги місцевої влади у розв'язанні цієї проблеми.

Разом з тим у «Міськводгоспі» повідомляють, що у свердловині с. Білокриниця повністю зникла вода. Цю ж інформацію підтверджують власники приватних домогосподарств, кажуть, що у більшості криниць також немає води.

- Зараз ми проводимо аварійні роботи з відновлення артезіанської свердловини, аби забезпечити людей водою. Наразі міський голова організував доставку води для технічних потреб. Її завезуть з 10.00 до церкви у військовому містечку. Наші працівники роблять усе, що від нас залежить, і люди, що приходили на місце робіт, це бачать. Точні прогнози щодо завершення давати не варто, але, думаю, що за день-два проблему вирішимо, – каже Олег Волянюк.

[gallery order=«DESC» columns=«1» size=«full» ids=«275881,275882»]

Фото з відкритих джерел та Кременецької міськради

Вибір читачів за тиждень

Відео