Віра Олександрович

Кому у Тернополі «подарують» бювет і комплект апаратури 

Свято-Троїцький духовний центр безоплатно отримає бювет, а осередок ветеранів Афганістану – комплект звукової апаратури. 

Відразу два схожих проекти рішень «Про безоплатну передачу у власність» подав на розгляд міських депутатів начальник міського управління культури і мистецтв Олександр Смик. Обидва документи оприлюднили сьогодні, 4 березня.

У першому проекті йдеться про те, що комунальне підприємство «Об’єднання парків культури і відпочинку Тернополя» безоплатно передасть Свято-Троїцькому духовному центру у власність незавершене будівництво свердловини із бюветом питної води. Розташований цей об’єкт на просп. Злуки, у парку «Національного відродження». Вартість бювету – 542 тис. 881,47 грн. Контроль за виконанням рішення у разі його ухвалення покладуть на постійну комісію міської ради із гуманітарних питань (голова – Володимир Місько).

Згідно із другим проектом, «Об’єднання парків культури і відпочинку Тернополя» має передати безоплатно у власність Тернопільській обласній організації Української спілки ветеранів Афганістану комплект звукової апаратури. Що цікаво, вартість не вказана.

До слова, цей пункт, напевно, буде у порядку денному наступної, 47-ї сесії. Вона відбудеться у п’ятницю, 13 березня. Тож до нового засідання активно готуються (про це читайте ТУТ, ТУТ, ТУТ і ТУТ – прим.).

Фото авторки

Вибір читачів за тиждень

Відео