Орест Сарматський

Медикам Тернопільщини додатково виділили кошти на боротьбу проти коронавірусу (фоторепортаж)

На першому пленарному засіданні 14 сесії Тернопільської обласної ради депутати підтримали пропозицію виділити 3 млн грн, які будуть спрямовані для забезпечення виконання заходів щодо запобігання занесенню та поширенню гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом. Ці кошти спрямують на закупівлю апарату штучної вентиляції легень, засобів індивідуального захисту та медикаментозних препаратів.

Під час сесійного засідання голова обласної ради Віктор Овчарук запропонував звернутися до керівництва держави щодо спрощення процедури тендерних закупівель медичного обладнання, засобів захисту та препаратів, необхідних для подолання та попередження коронавірусу. 

За словами Віктора Овчарука, процес тендерних закупівель триває кілька тижнів і за цей час не одна людина може інфікуватися.

IMG_0906 (Copy)
IMG_0906 (Copy)

Окрім цього, підтримано пропозицію звернутися до органів місцевого самоврядування області, аби ті теж зі свого боку передбачили виділення коштів для протидії коронавірусу.

Після обговорення, внесення пропозицій депутати підтримали рішення щодо внесення змін до обласного бюджету.

Перше пленарне засідання 14 сесії Тернопільської обласної ради завершено. Про дату наступного пленарного засідання повідомлять додатково.

IMG_0909 (Copy)
IMG_0909 (Copy)

IMG_0912 (Copy)
IMG_0912 (Copy)

IMG_0913 (Copy)
IMG_0913 (Copy)

Фото автора

Вибір читачів за тиждень

Відео