Дарія Шевченко

Тернополянки розповіли, як досягти успіху у своїй справі (відео)

У Тернополі відзначили 21-ий випуск глянцевого журналу «Just Оne». Дійство відбулось у ресторані «Авалон». У випуску зібрано близько 30-ти інтерв’ю з успішними тернополянками, які розповіли про досягнення та свій ріст у кар’єрі. Засновниця журналу Діана Гетун зізналась, що давно хотіла присвятити випуск темі найкращих та найталановитіших жінок.

- Насправді у моїй роботі мене завжди оточували успішні, талановиті та прекрасні жінки. Таку ідею ми виношували дуже давно, захотілося поєднати на обкладинці найталановитіших жінок, які відомі не лише у нашому місті, але по всій Україні та навіть за її межами. Тому я дуже рада, що ми випускаємо цей номер. Хочеться, щоб наші читачі придбали й прочитали усі історії успіху жінок, - розповіла Діана Гетун.

Однією з таких жінок є Тетяна. Вона - виробник корисних смаколиків та є засновницею мережі «Пастила Таніна». Жінка поділилась своїм секретом успіху та розповіла, що досягла його за 4 роки.

- Випуск взагалі про успішних жінок, а я себе нею вважаю. Тому що завдяки своїй наполегливій праці досягла успіху і моя пастила тепер відома по всій Україні та за кордоном. Свій бізнес я починала, будучи в декреті. Виробництво смаколиків було вдома, тепер в мене є власне. Цей весь шлях я пройшла за 4 роки, - поділилась Тетяна.

Тернополянка Марина зізналась, що для неї стало справжньою несподіванкою, коли їй запропонували бути на обкладинці журналу. Вона неодноразово співпрацювала із «Just Оne», проте цього випуску у неї була почесна місія – розповісти власну історію успіху.

- Я особисто не люблю афішувати свої успіхи і не пішла б сама на обкладинку, але одна з представників журналу написала до мене і сказала, що багато моїх клієнтів порадили мене і це стало надзвичайно приємно, - зізнається жінка. – Відкривши салон «Маріне», я люблю, коли люди мають роботу, коли вони люблять працювати і заробляти не лише гроші, але й задоволених клієнтів та багато рекомендацій.

Пані Наталія також є на обкладинці журналу. Вона дала декілька порад жінкам, які прагнуть почати власну справу, але їм бракує впевненості.

- Перш за все потрібно слухати лише себе, своє серце. Лише воно підкаже правильний шлях. Не слухати нікого, особливо тих людей, які кажуть, що нічого в тебе не вийде, бо в кожної людини має все вийти, - розповіла Наталія.

На презентації випуску відбулись розіграші подарунків, частування, а також модні покази вишиванок, весільних та вечірніх суконь. Жінок, які були на обкладинці журналу нагородили почесними відзнаками.

Відео Павла Лящинського

Вибір читачів за тиждень

Відео