Віра Олександрович

Молодь у Тернополі вирішили підтримувати крутіше, ніж будь-де (фото)

Білінська_ф

Міжнародну ініціативу UNICEF «Громада, дружня до дітей і молоді» реалізують у Тернополі.

Відповідну програму для втілення цієї ідеї ухвалили на сесії Тернопільської міської ради 13 березня. Назва цього документу - «Громада, дружня до дітей та молоді у Тернопільській міській територіальній громаді». Окрім нього, на сесії розглянули чимало питань (читайте про це ТУТ, ТУТ і ТУТ – прим.).

Депутати
Депутати

Доповідала з цього питання начальниця управління сім'ї, молодіжної політики та захисту дітей Христина Білінська.

- Тернопіль приєднався до ініціативи UNICEF Ukraine з підтримки дітей. Відповідно до підписаного Меморандуму з Представником Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні, у міській раді розробили програму, - каже пані Білінська. - З метою опрацювання ефективної системи захисту прав та інтересів дітей і молоді у нашій громаді провели опитування за п’ятьма видами анкет, наданих UNICEF.

До слова, загалом в опитуванні взяли участь близько 1500 осіб. Ця інформація депутатів зацікавила, тож вони дали 35 «за», причому без обговорення і дискусій. Так само успішно політики підтримали пропозицію про ухвалення міської програми.

Депутати2
Депутати2

Нагадаємо, у 2020 році Тернопіль визнали Молодіжною столицею України. Тож упродовж року у нашому місті проведуть близько 250 заходів на підтримку молоді.

Фото авторки

Вибір читачів за тиждень

Відео