Віра Олександрович

Надзвичайна ситуація: у Тернополі спинять громадський транспорт і введуть масковий режим (фото)

1

У Тернополі спинять громадський транспорт і введуть жорсткий масковий режим. На в’їздах у місто створять пости. 

Нагадаємо, надзвичайну ситуацію на Тернопільщині оголосили через перший випадок коронавірусної інфекції. Оскільки пацієнта у стані середньої важкості доправили у лікарню швидкої допомоги, у Тернополі скликали термінове засідання оперативного штабу для боротьби із коронавірусом сьогодні, 21 березня.

2
2

Одночасно відбулося і засідання комісії із надзвичайних ситуацій. Тому були присутні і члени виконавчого комітету та начальники деяких міських управлінь, і правоохоронці, і медики, і рятувальники. Врешті вони утворили Штаб із подолання надзвичайної ситуації. Його очолив міський голова Сергій Надал. До складу ввійшли: заступник міського голови Владислав Стемковський, начальник міського відділу охорони здоров’я Василь Даньчак і його заступниця Ольга Ярмоленко, начальники міських управлінь поліції і ДСНС, а також начальник обласного управління патрульної поліції Богдан Шевчук.

5
5

Під час цієї наради обговорили найскладніші питання, спричинені зміною ситуації в місті. Зокрема, вже сьогодні, 21 березня, вирішили спинити весь громадський транспорт і ввести жорсткий масковий режим. На в’їздах у місто створять 10 постів, де чергуватимуть як правоохоронці, так і військові.

Ситуацію із добиранням на роботу медиків, рятувальників, комунальників будуть вирішувати по-особливому. Містом за певним графіком будуть курсувати автобуси і тролейбуси, але скористатися ними зможуть лише ті, хто матиме спеціальне посвідчення.

4
4

До речі, голів сільських рад, які ввійшли до громади попросили контролювати людей, які приїхали з-за кордону. За потреби, вимагати від них самоізоляції.

Довідка. Усіх тернополян закликали дотримуватися карантину. Офіційні джерела, де можна прочитати достовірну інформацію: - Facebook міського голови Тернополя: 

- Facebook оперативного штабу для боротьбі з коронавірусом: 
- Facebook Тернопільської міської ради: 

Фото із трансляції засідання  

Вибір читачів за тиждень

Відео