У Чорткові продезінфікують всі багатоквартирні будинки

DSC_0496

У Чорткові розпочали санітарну обробку під’їздів багатоквартирних будинків. Дезінфекцію проводять за допомогою спеціальних розпилювачів.

Дезінфекцією у місті займаються чотири підприємства: «ЗахідКомСервіс» та КП «Чортків дім» як балансоутримувачі будинків, а там, де створено ОСББ, санітарну обробку за кошти бюджету міста здійснюють Чортківська ТОКП «Профдезинфекція» та Чортківська санітарно-епідеміологічна станція. 

Графік дезінфекції узгоджений зі всіма головами ОСББ, а також мешканцями будинків, де є комунальний чи приватний балансоутримувач. Для санітарної обробки використовують спеціальний знезаражувальний засіб – хлоровмісний розчин. Він цілком безпечний для людей. Насамперед обробляються сходові клітки, вхідні двері, поручні в під’їздах та ліфти. Дезінфекцію проводитимуть щотижня. 

– Останніми днями у різних містах України з’являється інформація про те, що до квартир намагаються потрапити шахраї, мовляв, вони проводять санобробку помешкань від вірусу. Будьте обережні, адже ці самозванці можуть представлятись, як працівники комунального підприємства чи державної установи, яка здійснює дезінфекцію! Наголошуємо – у Чорткові дезінфекційні заходи проводять виключно в під’їздах будинків і до помешкань не заходять, – йдеться на сайті Чортківської міської ради. 

DSC_0493
DSC_0493

DSC_0509
DSC_0509

DSC_0528
DSC_0528

Фото ЧМР

Вибір читачів за тиждень

Відео