Для Кременця число 13 може стати щасливим завдяки відомому блогеру (фото)

91038669_241219810353023_2424703939912925184_n

Для Кременця, історія якого оповита легендами та містикою, число 13 може стати щасливим. Саме стільки найцікавіших та найпривабливіших місць пропонує відвідати відомий блогер Дмитро Дячук. Його рекомендації насправді корисні й, по своєму, особливі, адже молодий чоловік родом з Перлини Волині, як часто називають місто, тож знає – що рекомендує.

- Кременець – красиве, старовинне, туристичне містечко, розташоване в однойменних горах – Кременецьких. Звичайно, якщо це гори, то це має бути трекінг. Залишайте свої автомобілі і вперед досліджувати місто. Кременецькі гори не такі вже й високі, щоб їх боятися, – переконує Дмитро Дячук.

Окрім Замкової гори, яка є традиційним та найпопулярнішим об’єктом для туристів, блогер радить побувати на Дівочих та Скелях Словацького, на Єврейському та Козацькому кладовищах. Любителі містики можуть відвідати Кременецькі каменоломні, а відчайдухи – спробувати спуск з санної траси або політати на параплані.

[gallery columns=«1» size=«full» ids=«279607,279604,279605»]

Окрім нових знань та емоцій, блогер пропонує залишити після відвідин старовинного міста й гастрономічні враження. Зокрема, скоштувати брендові кременецькі гречані вареники. До слова, часто гості думають, що це вареники з гречкою в середині. Тому їх обов’язково треба скоштувати, хоча б для того, щоб переконатися, що це не так.

- Ми переконані, що в кожного міста має бути своя брендова страва. І в Кременці вона, як виявилося є. І це гречані вареники. Туристи коли їдуть відвідувати це місто дивляться не тільки на його об'єкти, а ще смакують цікаві брендові смаки цього міста. Так що приїжджайте в Кременець і шукайте свої гречані вареники, – закликає Дмитро.

Окрім цього він переконує не рівняти місто з Маленькою Швейцарією чи ще якимось містами чи країнами. Адже у Кременця є своя унікальність та неповторність і саме заради неї його варто відвідати хоч раз.

- На Кременець люблять говорити маленька Швейцарія, маленька Австрія і ще сто варіантів. Але погодьтеся, не хочеться бути чиєюсь маленькою копією. Ви знаєте, коли в людини будуть гроші і вона буде вирішувати куди їй поїхати, в справжню Швейцарію чи маленьку, то вона звичайно вибере справжню. Тому називаймо своє місто, унікальний та неповторний КРЕМЕНЕЦЬ! Бо він дійсно один такий на світі, – наголошує блогер.

Фото Дмитра Дячука

Вибір читачів за тиждень

Відео