Віра Олександрович

На порушників карантину у Тернополі можна скаржитися просто на сайт міської ради

Форма

Про об’єкти торгівлі, що продовжують працювати всупереч карантину, тернополян закликають повідомляти на спеціальний сервіс.

Таку ініціативу представили сьогодні, 3 квітня, під час засідання Штабу із подолання надзвичайної ситуації (також читайте про ухвалені рішення ТУТ і ТУТ – прим.)

– Тернополяни і гості міста можуть повідомляти про факти порушення карантину на території всієї Тернопільської міської територіальної громади, - пояснює начальниця відділу зв’язків із громадськістю і засобами масової інформації Мар’яна Зварич. - Тобто інформацію ми очікуємо і з населених пунктів, які приєдналися до обласного центру.

За її словами, Тернопільський оперативний штаб боротьби із коронавірусом можна інформувати, заповнивши спеціальну онлайн-форму

– Після надходження кожного повідомлення його ретельно перевірятимуть працівники відповідальних служб, – запевнила вона. – Ефективність цієї діяльності ми вже відчули. Зокрема, лише вчора, за один день ми отримали близько 50-ти різних повідомлень. Щодо усіх відбулося реагування.

Нагадаємо, для тернополян також доступний анонімний «сервіс», де можна інформувати про громадян, які повернулися з інших країн і свідомо уникають самоізоляції. Також там чекають повідомлень про сусідів чи знайомих, у яких висока температура, а вони це приховують. Щоб надіслати відповідні повідомлення, перейдіть за посиланням на сайті Тернопільської міської ради.

Фото із відкритих джерел 

Вибір читачів за тиждень

Відео