13 тис. жителів Тернопільщини отримають приємні сюрпризи (фото)

1

Про жителів Тернопільщини в такий складний для них час дбають. Уже 624 мешканці області отримали продуктові набори, які допоможуть на певний час заощадити їхні кошти та не турбуватись про купівлю продуктів.

Завдяки спільній акції Міністерства соціальної політики та мережі продуктових магазинів «АТБ» 624 мешканці області уже отримали продуктові набори. В рамках даної акції 13 тис. жителів має отримати несподівані і в даний час так потрібні продуктові сюрпризи. В даних наборах є: крупи, олія, сіль, цукор, печиво, макарони, повідомляють у соціальній мережі Facebook на сторінці Тернопільської обласної державної адміністрації.

- Набори вже відправили жителям Монастириського, Заліщицького районів, а також представникам Вишнівецької та Золотниківської громад, Підволочиського та Козівського районів. Протягом квітня допомогу отримають мешканці всіх районів. Роздаватимуть продуктові набори соціальні працівники разом з представниками Товариства Червоного Хреста, - зазначив Вадим Боярський.

Довідково. За детальнішою інформацією про надання допомоги одиноким та одиноко проживаючим непрацездатним громадянам у доставці продуктів, предметів першої необхідності звертайтеся на «гарячу лінію» департаменту соціального захисту населення Тернопільської облдержадміністрації за телефонами (0352) 522613, 0677206556.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео