Віра Олександрович

Призначення у Збаражі: район очолив Любомир Балук

Балук

На посаду голови Збаразької райдержадміністрації сьогодні, 15 квітня, призначили очільника обласного осередку політичної партії «Громадянська позиція» Любомира Балука.

Підписав давно очікуваний Указ Президент України Володимир Зеленський. Цією новиною однопартійці відразу ж поділилися на сторінці Громадянська позиція - Тернопільська область у соціальній мережі «Фейсбук», а також привітали колегу: «Бажаємо Любомирові Івановичу успіхів!».

Зауважимо, чутки про це призначення почали поширювати ще кілька місяців тому. І депутат їх не спростовував. Тим паче, його мати нині мешкає у Збаразькому районі. Власне, Любомир Балук у Тернополі – чоловік відомий. Він – депутат Тернопільської міської ради (округ №31), належить до фракції «Громадянської позиція». Окрім того, є заступником голови земельної комісії міськради. 

Довідка. Любомир Балук народився 5 квітня 1967 р. у Калуші, що на Івано-Франківщині. Закінчив Тернопільський державний педагогічний інститут («загально-технічні дисципліни»), а згодом – Національну Академію внутрішніх справ (юрист-правознавець). Із 1991-го до 2005 р. служив в органах внутрішніх справ. Кілька місяців у 2006 р. працював заступником начальника відділу безпеки Тернопільського відділення «Промінвестбанку». Після цього кілька років обіймав посади у Тернопільській філії медіа-корпорації «RІА». Зокрема, із 2008 р. до нині – офіційний представник Avto.ria.ua. Окрім того, із 2017 р. до сьогодні – директор Тернопільського фонду Культури.

Нагадаємо, нещодавно президент призначив ще трьох голів РДА.

Фото зі сторінки Любомира Балука у «Фейсбуці»

Вибір читачів за тиждень

Відео