Віра Олександрович

Останній день для сплати – 17 квітня, нагадали жителям Тернопільщини

Основне

Останній день для сплати податку на доходи фізичних осіб (ПДФО) та єдиного податку – завтра, 17 квітня, нагадали жителям Тернопільщини.

Як повідомили у Секторі комунікацій Головного управління Державної податкової служби (ДПС) в області, йдеться про сплату:

- авансових платежів із податку на доходи фізичних осіб (ПДФО) за I квартал 2020 р. фізичними особами-підприємцями, крім осіб, які обрали спрощену систему оподаткування; - авансового внеску із єдиного податку на квітень 2020 р. платниками єдиного податку першої та другої груп.

Звісно ж, всі обрахунки краще робити через Інтернет. Реквізити для сплати податків можна знайти: * на офіційному вебпорталі ДПС у рубриках: - «Головна/Бюджетні рахунки»; - «Головна/Законодавство/Єдиний внесок на загальнообов’язкове державне соціальне страхування/Реквізити рахунків для сплати єдиного внеску (з 03.01.2020 р.)».

* на субсайті Територіальних органів ДПС у Тернопільській області у рубриці «Головна/Бюджетні рахунки».

У приватній частині Електронного кабінету, в меню «Стан розрахунків із бюджетом», платник податків має доступ до своїх особових рахунків зі сплати податків, зборів та інших платежів, пояснюють у податковій. При зверненні до зазначеного меню відображається зведена інформація станом на момент звернення, що містить інформацію по кожному виду платежу, зокрема, бюджетний рахунок на поточну дату, МФО банку.

Нагадаємо, роботу у приватній частині Електронного кабінету здійснюють з використанням кваліфікованого електронного підпису, отриманого у будь-якого Кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг. Ввійти до Електронного кабінету можна за посиланням, а також через офіційний вебпортал ДПС.

Фото із відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео