Після двох днів плутанини, ситуацію з обсервацією тернополянина вдалося вирішити

samoizolyaciya_0

Уже два дні «Терен» слідкує за ситуацією, яка склалася довкола тернополянина Павла, який повернувся з-за кордону. Чоловік на кордоні підписав документи про самоізоляцію, після 3-х днів якої, правоохоронці вирішили відправити чоловіка на обсервацію.

Історія розпочалась з того, що чоловіка зі Швеції доправили до Чопу, де він підписав документи про самоізоляцію. А з кордону тернополянин добирався самотужки до Тернополя. Транспортування, як і саму обсервацію, чоловіку не пропонували.

Після трьох днів перебування в Україні до нього зателефонували правоохоронці та сказали проходити обсервацію у міській комунальній лікарні №3. Проте ситуація виявилась незрозумілою, оскільки він уже підписав документи про самоізоляцію. Згодом поліція зателефонувала ще раз та попросила надати копію цього документа, якого на кордоні не видали. Прикордонники пояснювали, що копії передають до Нацполіції та МОЗ. Проте, як ми можемо побачити із ситуації, не всі документи таки до них доходять. Тож чоловіку вдалося отримати скан-копію, яку він у свою чергу передав поліції.

– Нам сьогодні відповіли правоохоронці, отримавши розписку про самоізоляцію. Сказали, що «питання відсутні», – каже дружина Павла Анна. – Окрім того, телефонувала сімейний лікар, запитувала про самопочуття, ще раз пояснювала усі правила самоізоляції, за що ми окремо вдячні. Люди й справді відповідально працюють і відмінно виконують свої обовязки.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео