Оксана Бучко

Молодіжний мер Тернополя вирішила об’єднати усі ради України

22291885_1462295777194087_1376832934_n-655x333

Ідея створення Асоціації Молодіжних Рад України виникла в процесі обговорення, на якому були присутні представники Молодіжної ради Тернополя під час форуму НУМО (Національне Українське Молодіжне Об’єднання) в жовтні минулого року. Для чого це потрібно та як відбувається процес на даному етапі розповідає молодіжний мер Романна Павлюк.

Чому це потрібно?

Зараз в Україні функціонує близько 200 Молодіжних рад. І у кожній свій улад, свої методи роботи, завдання і функції. Та всі ми об’єднанні однією метою розвивати молодіжну політику на максимум. Хтось тільки почав працювати, а хтось вже має багатий досвід в декілька років. То чому б не поділитись ним з іншими?  Саме тому ми почали працювати над ідеєю створення Асоціації, і вже незабаром готові представити наші напрацювання на Форумі Молодіжних рад, що запланований на осінь-2020, – говорить Романна.

Що відбувається на даному етапі?

– Ми шукаємо якнайбільше молодіжних рад всіх рівнів, – продовжує вона. – Це дозволить майбутнім членам отримати найактуальнішу інформацію в рамках проекту та мати змогу вносити власні ідеї та пропозиції. А ми зможемо побачити реальну кількість активних молодіжних рад та спланувати Форум.

Заповнювати  форму за посиланням і надсилати її своїм друзям/знайомим із інших молодіжних рад можна ТУТ.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео