Віра Олександрович

Тернопільським міськрайонним судом ще три роки керуватиме Роман Грицак

Грицак

Головою Тернопільського міськрайонного суду Тернопільської області обрали, так би мовити, старого нового керівника – Романа Грицака.

Збори суддів, на порядок денний яких винесли питання щодо голосування, відбулися 5 травня 2020 р. Про це повідомили на сторінці Тернопільський міськрайонний суд Тернопільської області у соціальній мережі «Фейсбук». 

Як усе пройшло у період карантину, не уточнюють. У дописі лише йдеться (цитуємо): «…Шляхом таємного голосування, більшістю від кількості суддів, які працюють в суді, головою Тернопільського міськрайонного суду Тернопільської області обрали Романа Грицака. Відповідно до Закону України «Про судоустрій і статус суддів» голова суду обирається на посаду строком на три роки, але не більш як на строк повноважень судді…».

Колектив Тернопільського міськрайонного суду принагідно привітав пана Романа із обранням і побажав йому невичерпної енергії, витримки, наснаги і нових досягнень у професійній діяльності. «Терен» до цих слів приєднується. 

Нагадаємо, із 1989 року Тернопільський міський народний, а згодом Тернопільський міськрайонний суд Тернопільщини очолював Олександр Магдич. Від 23 квітня 2014 р. цю посаду обіймав Роман Грицак. Із деклараціями судді за період від 2014-го до 2019 р. можна ознайомитися за посиланням. Зокрема, у документах йдеться, що Роман Грицак із дружиною має сина і доньку. Майна (рухомого і нерухомого) у родини – багато, у переліку і квартира, і житловий будинок, і гаражі, і автомобіль, і земля та акції тощо.

Фото – з сайту 

Вибір читачів за тиждень

Відео