У Чорткові працівникам інфекційного відділення доплачують по 4 тисячі гривень

o_1e6b7r4v97ej1b6s12447gh96542 (1)

На засіданні сесії Чортківської міської ради депутати встановили додаткові виплати всім працівникам інфекційного відділення Чортківської районної лікарні у розмірі чотирьох тисяч гривень. Такі виплати 26 медичних працівників вже отримали за березень та квітень, і ще отримають за травень. 

Доплати здійснюють з бюджету Чортківської громади, у тому числі – за рахунок економії фонду оплати праці працівників апарату та виконавчих органів міської ради. Додаткові виплати медикам протягом трьох місяців вартуватимуть бюджету додатково 415 тисяч гривень (враховуючи утримання із заробітної плати). 

– На жаль, коронавірус – це неабияка небезпека не лише здоров’ю та життю людей, а й велика загроза фінансовій спроможності органів місцевого самоврядування. Бюджет Чорткова у березні невиконаний на два мільйони гривень,  у квітні – ще трішки більше – 2,1 млн. Втім, міська влада і надалі зосереджуватиме свою увагу на проблемах медицини, особливо медичних працівників, яких катастрофічно не вистачає, – йдеться на сторінці Чортківської міськради у Facebook. 

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео