Орест Сарматський

У райцентрі на Тернопільщині сподіваються перемогти у словацькому проекті

Заставка001

Проєктний менеджмент та підготовка заявок для участі в актуальних конкурсних відборах стали основними питаннями, які обговорювалось під час онлайн-консультації експерта з регіонального розвитку Тернопільського регіонального офісу Програми «U-LEAD з Європою» Тараса Рашкевича для представників Підволочиської громади.

Учасникам онлайн-зустрічі була необхідна допомога у заповненні заявки щодо участі в програмі «Академія культурного лідера» на 2020-2021 роки, який проводить Міністерство культури, молоді та спорту України спільно із Goethe-Institut в Україні та ГО «Інститут культурної політики». Експерт регіонального офісу допоміг фахівцям громади сформувати основу проєктної заявки та надав рекомендації щодо подальшого її заповнення.

– Я та мої колеги щиро вдячні за дуже змістовну консультацію. Особливо важливо відчувати, що в період поширення пандемії коронавірусу наші навчання разом з командою Тернопільського регіонального офісу продовжується. Сподіваємось на спільний успіх, – ділиться враженнями начальниця відділу організаційно-виконавчої роботи виконавчого апарату Підволочиської ОТГ Мар'яна Кузьмін.

Також вдалося опрацювати заявку від громади на конкурс малих грантів 2020, який оголосило Посольство Словацької Республіки в Києві. 

За словами Тараса Рашкевича, подана заявка, у випадку її відбору в якості переможця,  дасть можливість забезпечити захист екосистеми суші на території Підволочиської громади.  

– Ми неодноразово наголошували на можливостях, які відкриваються перед громадами завдяки якісному проєктному менеджменту. Команда Тернопільського регіонального офісу U-LEAD регулярно проводить семінари та консультації по цьому напрямку, більше того, ми завжди готові допомагати громадам при заповненні заявок.  Чекаємо на пропозиції та ідеї від громад, – закликала Наталія Онищук, керівниця Тернопільського регіонального офісу. 

Фото: U-LEAD

Вибір читачів за тиждень

Відео