Із заходу країни у відпустку можна їхати залізницею, з Тернополя наразі – ні

1e39fee-3fc3721-poezd-tallinn

Уже з 4 червня перші поїзди вирушать на захід України. Продаж на них уже відкрито. Проте, тернополянам ще доведеться чекати. Наразі подорожувати залізницею зможуть мешканці Івано-Франківщини. Про це повідомив в. о. голови правління АТ «Укрзалізниця» Іван Юрик.

- Продаж квитків відкрито на поїзди: №1/2 сполученням Івано-Франківськ-Костянтинівка (через день, із Івано-Франківська - з 4 червня по парних числах, із Костянтинівки – з 5 червня по непарних); №7/8 Київ-Івано-Франківськ (щоденно з 4 червня); №749/750 Київ-Івано-Франківськ (щоденно, із Києва – з 4 червня, із Івано-Франківська – з 5 червня); №29/30 Київ-Ужгород (щоденно, із Києва – з 4 червня, із Ужгорода – з 5 червня), №98/97 Ковель-Київ (через день, із Ковеля – з 3 червня по непарних днях, із Києва – з 4 червня по парних); №772/771 Хмельницький Київ (щоденно, з 4 червня), – повідомляють на сайті «Укрзалізниці».

Наразі продаж відкрито продаж квитків на 35 поїздів далекого сполучення, проте лише на 50% місць у поїздах. Придбати проїзні документи можна через офіційний сайт компанії та у залізничних касах.

Також пасажири під час подорожі повинні дотримуватися умов карантину.

- Пасажири допускатимуться до поїздів виключно в захисних масках. Температурний скринінг буде здійснюватися при перевірці квитків у поїздах Інтерсіті та при посадці до вагону у нічних поїздах. Укрзалізниця врахувала всі рекомендації МОЗ та повністю готова до відновлення курсування пасажирських поїздів. Також повідомлялося, що з 1 червня 2020 року Укрзалізниця планує запустити 42 поїзди, з яких 10 – Інтерсіті+ та 32 – далекого сполучення, – наголошують в Укрзалізниці.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео