Вигадані борги, абонплата майже 2000 на місяць: у Тернополі інтернет-провайдер потрапив у скандал (фото)

У Тернополі під головним офісом одного з інтернет-провайдерів десятиметрові черги вже кілька днів. Усе - через недобросовісну роботу.

Як стверджують клієнти «Волі», їм щомісяця збільшують оплату, нараховують вигадані борги, стягують майже всі кошти з рахунку, яких, згідно з тарифним планом, має вистачити на рік.

[gallery order=«DESC» columns=«1» size=«full» ids=«291485,291484,291482»]

- Чим більше скидаєш на рахунок, тим більше вони потім вимагають, - розповідає Олександр. - Минулого тижня закинув наперед 500 гривень. Згідно з моїм тарифним планом цього має вистачити на три місяці. Проте вчора прийшло сповіщення, що у мене борг 100 гривень.

Дещо схожа ситуація в Ані:

- На наш рахунок перерахували кошти від родича, це - понад дві тисячі гривень. Перший місяць інтернет був, а потім - раптом зникло з'єднання. Тиждень мене годували обіцянками, запевняли, що все працює. Вже в офісі натякнули, мовляв, недостатньо коштів. Проте таки зголосилися відправити майстра. Останній кілька разів покрутив роутер, подивився договір і пішов. Обіцяв, що повернеться сьогодні й таки щось там відремонтує. А інтернету як не було, так і немає, хоча гроші за нього заплачені. 

Зі схожими скаргами у відділення звернулося понад три десятки людей. І це - лише за один день і лише тих, з ким особисто поспілкувався «Терен».

До слова, інколи провайдер таки працює у свій мінус:

- Минулоріч просила відключити телебачення, змінила контракт, - ділиться Оксана. - Пів року я платила вже за новим тарифом, але таки мала безкоштовне ТВ.

В головному офісі інтернет-провайдера коментувати ситуацію поки відмовилися. Можливе продовження скандалу читайте на «Терені» згодом.

Фото авторки

Вибір читачів за тиждень

Відео