Тернопільські спортсмени-кандидати на Олімпійські ігри отримають виплати від НОК у розмірі 18,7 млн грн

630_360_1591773834-115

Національний олімпійський комітет України як громадська організація продовжує реалізовувати програми підтримки спортсменів. Загальний обсяг фінансування щомісячних стипендій для 60 провідних атлетів-кандидатів для участі в Іграх ХХХІІ Олімпіади в Токіо та ХХІV зимових Олімпійських іграх в Пекіні від Національного олімпійського комітету складає понад 18,7 мільйона гривень. Гроші будуть розподілені винятково між спортсменами.

1,2 млн гривень уже перераховані для виплат спортсменам-зимникам. У списку, зокрема, й тернопільські чемпіони - Дмитро Підручний, Олена Підгрушна та Настя Меркушина. Імена інших кандидатів опублікують згодом.

- Підтримка атлетів є пріоритетним напрямком в діяльності Національного олімпійського комітету. Ми завжди знаходимо шляхи допомоги нашим спортсменам, яка є вкрай важливою, особливо в сьогоднішній час, - відзначає президент НОК, Олімпійський чемпіон Сергій Бубка.

Нагадаю, Тернопіль втратив шанс прийняти фінальний матч чемпіонату України з футболу. Турнір з пляжного волейболу у Тернополі відбудеться 14 червня з усіма дотриманнями карантинних обмежень. Дмитро Підручний лише зараз отримав заслужену нагородуОлена Підгрушна розповіла, що не виживе на зарплату тренера. Тернопільські біатлоністи поїдуть на 10 етапів Кубка світу 2020/2021 та чемпіонат світу. Відома волейболістка проміняла тернопільський клуб на російську команду. Чемпіон світу та Європи закликає вступати до тернопільського вишу. Тернопільська «Нива» вийшла у першу лігу.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео