Тернопільських спортсменів перевірятимуть на допінг

9_main_new.1546952164

Міжнародний союз біатлоністів (IBU) включив у допінг-тестування 13 українських спортсменів. Перші проби збиратимуть вже на початку сезону 2020/2021.

Таке рішення союз прийняв після скандалу з російським біатлоністом Олександром Логіновим.

- Спортсмени, включені в міжнародний пул допінг-тестування, зобов'язані своєчасно вносити інформацію про своє місцезнаходження в систему контролю ADAMS і дотримуватись вимог міжнародних стандартів Всесвітньої антидопінгової агенції. Пул допінг-тестування сформований з урахуванням результатів спортсменів в минулому сезоні. Він може зазнавати змін, - йдеться в заяві.

Імена спортсменів, які проходитимуть допінг-контроль, не розголошуються. Проте зауважу, у збірній наразі є троє тернополян: Дмитро Підручний, Олена Підгрушна та Настя Меркушина. Цього року до юніорської збірної також може приєднатися Олександра Меркушина.

У ФБУ ситуацію поки не прокоментували.

Нагадаю, Тернопіль втратив шанс прийняти фінальний матч чемпіонату України з футболу. Дмитро Підручний лише зараз отримав заслужену нагородуОлена Підгрушна розповіла, що не виживе на зарплату тренера. Тернопільські біатлоністи поїдуть на 10 етапів Кубка світу 2020/2021 та чемпіонат світу. Відома волейболістка проміняла тернопільський клуб на російську команду. Чемпіон світу та Європи закликає вступати до тернопільського вишу. Тернопільська «Нива» вийшла у першу лігу. Тернопільські спортсмени-кандидати на Олімпійські ігри отримають виплати від НОК у розмірі 18,7 млн грн. Тернопільські спортсмени розповіли про нову трасу в Буковелі. Тернопільську спортсменку можна купити на аукціоні.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео