Оксана Бучко

У Тернополі ускладнюють життя підприємцям

Osnovne-5

Отримати фінансову компенсацію за карантин не так просто підприємцям у Тернополі. Процедуру називають справжніми колами випробувань. Тоді як у районному центрі  все значно легше.

– Щоб заповнити необхідні бланки для отримання компенсації у Тернопільському центрі зайнятості, потрібно найперше їх самостійно придбати, – розповідає тернопільський підприємець Роман Боднар. – Також все самостійно з’ясувати щодо порядку оформлення. Таке враження, весь сервіс полягає у тому, що поставили декілька столів і надали купу документів. Таке у нас ставлення до тих, хто тримав бюджет під час карантину, сплачуючи податки.

Таку процедуру підприємець пройшов марно, бо насправді помилково звернувся до Тернопільського центру. Йому потрібно було подавати заяву у Зборові, де сервіс здивував пана Романа знову, але уже в позитивному аспекті.

– У Зборові ця процедура виглядала зовсім по-іншому, – продовжує він. – Все пояснили, консультантка помогла порахувати і виправити неточності. Копії зробили безкоштовно. Тож, при бажанні це реально. Дякую керівнику Ростиславу Васильовичу за полегшення робочих буднів.

Фото «Терену»

Вибір читачів за тиждень

Відео