В Уряді не рахуються із очільником Тернопільщини Володимирем Трушем 

Впродовж останніх тижнів на заході України негода встигла наробити чимало біди. Найбільшої шкоди завдала повінь на Дністрі. Тож Уряд прийняв рішення виділити кошти на ліквідацію наслідків в Чернівецькій, Львівській, Івано-Франківській та Закарпатській областях. А про Тернопільщину, де негода теж завдала збитків, влада забула.

Як уже повідомляв «Терен» декілька днів тому з двох населених пунктів на Монастирищині частково відселяли людей з їхніх помешкань через підтоплення. Причиною цього стало зростання рівня води на Дністрі через надмірні опади. Окрім того, сильної шкоди негода завдала і в Заліщицькому районі. Проте Уряд прийняв рішення, що майже 700 млн гривень отримають в Чернівецькій, Львівській, Івано-Франківській та Закарпатській областях. А на Тернопільщині тепер ліквідація наслідків негоди лягла на плечі голови Тернопільської ОДА Володимира Труша, про якого в Уряді чи то забули, чи вирішили, що він сам розбереться. 

Зокрема, передбачається виділення 480 млн грн для потреб Івано-Франківської області, яка постраждала від повеней найбільше. Чернівецька та Закарпатська області отримають по 30 млн грн, Львівська – 10 млн грн, пише «Урядовий кур’єр».

урядовий курэр
урядовий курэр

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео