Віра Олександрович

Як очільник Тернопільщини відсвяткував свій день народження (фоторепортаж)

Основне

День народження сьогодні, 15 липня, святкував голова Тернопільської обласної ради Віктор Овчарук. 

Посидіти у кріслі очільника Тернопільщини з нагоди його 46-річчя і навіть відчути себе депутатом змогли… юні гості – учасниці проєкту «Стихія танцю онлайн». Нагадаємо, організували таке творче змагання під час карантину студія «T.A.N.G.o dance company» на чолі із керівником Любов`ю Гриневич-Борисяк за підтримки відомого українського співака, композитора і музиканта Андрія Підлужного.

Фото1
Фото1

Як повідомили на сайті облради, «…дівчатка побували у кабінеті голови обласної ради Віктора Овчарука, поспілкувалися із ним та отримали пам’ятні подарунки. Очільник коротко розповів про діяльність представницького органу краю та запропонував посидіти за своїм робочим столом. «Цілком можливо, що хтось із вас, коли підросте, працюватиме на цій посаді», - зауважив Віктор Овчарук…».

Фото2
Фото2

Окрім того, діти побували у кабінетах заступників голови і працівників виконавчого апарату облради. Також юних гостей запросили у сесійну залу, де депутати ухвалюють важливі рішення. Як пояснили в облраді, такі пізнавальні екскурсії до партнерів танцювального проєкту ініціатори організовують для учасниць як бонус за творчу працю в конкурсі «Стихія танцю онлайн».

Фото3
Фото3

Фото4
Фото4

Фото5
Фото5

Фото6
Фото6

Фото7
Фото7

До речі, «Терен» приєднується до вітань, які сьогодні вислухав іменинник. Бажаємо Віктору Овчаруку у день народження: вагон терпіння, побільше усмішок і щастя, міцної дружби і яскравих вражень, а ще - легко долати труднощі та знаходити своє місце під сонцем!

Фото з сайту Тернопільської обласної ради 

Вибір читачів за тиждень

Відео