Степан Барна почав соромитися партії Порошенка?

бич

Про те, що один з лідерів команди Порошенка на Тернопільщині щось замовчує, запідозрив заступник голови обласної ради Любомир Крупа. Своїми роздумами він поділився у себе на фейсбуці.

За словами пана Крупи, в минулу неділю 5-ий президент України Петро Порошенко, будучи на Тернопільщині, мав ряд зустрічей.

– Одна з них – участь в конференції обласної організації партії, де, як потім вияснилося, переобрали голову. Замість екс-нардепа Тараса Юрика очолювати команду Порошенка в області довірили екс-голові ОДА Степану Барні. Ще раніше його обрали головою фракції цієї ж партії в обласній раді, – пише Любомир Крупа.

Депутат вважає, що між обраннями на ці дві посади – величезна публічна прірва.

– Якщо про Барну-голову фракції масово говорили місцеві медіа, то про Барну-голову облорганізації партії мовчать всі, – продовжує Любомир Левкович.

І дійсно, ні Порошенко в себе на фейсбуці, ні учасники конференції не публікували жодних вітань в адресу нового голови, який має вести їхню політичну силу на цьогорічні місцеві вибори. Підмітив пан Крупа, що мовчить про своє обрання і сам Степан Барна, хоча він один з тих медійних політиків, який навіть свого домашнього котика зумів використати для власного піару.

– Особливо дивною виглядає мовчанка перед виборами, де навпаки – треба капіталізувати себе та залучати додаткових прихильників. Зараз питання навіть не в тому, що всі мовчать. Питання тільки в тому, хто кого соромиться? – риторично запитує обласний депутат.

крупа
крупа

Фото з соцмереж

Вибір читачів за тиждень

Відео