Шосейний сезон тернопільські велосипедисти відкрили з дев'ятьма медалями

116446850_2859836437584846_87564474383972875_n

Вперше після запровадження карантину в Україні відбулись змагання з велосипедного спорту на шосе. Велосипедисти зібрались у місті Біла Церква, щоб позмагатись у Командному чемпіонаті України в індивідуальній та груповій гонках та чемпіонаті України в командній гонці на час. Ці перегони завершились для тернополян досить вдало. Спортсмени-учасники повернулися з нагородами, завоювавши одну бронзову та вісім срібних медалей.

Так, Віталій Гринів та Назар Покойовий (студенти ТНЕУ) і Владислав Щербань (студент ТНТУ ім. І. Пулюя) у співпраці з киянином Романом Гладишем здобули срібні медалі серед чоловіків у командній гонці на час на дистанції 52,8 км, поступившись лише дев’ятьма секундами переможцям – представникам Миколаївської області. На цій же дистанції в міксовій команді серед юніорів Юрій Щербань (студент Технічного коледжу ТНТУ ім. І. Пулюя) став срібним призером, командою поступившись двома секундами переможцям категорії, йдеться на сайті обласного управління фізичної культури та спорту.

В індивідуальній гонці на час Віталій Гринів, Владислав Щербань, Назар Покойовий та Артем Авдалян посіли друге місце в командному заліку серед чоловіків. У таких самих перегонах, але серед юніорів, Юрій Щербань зайняв друге місце особисто, і в командному заліку його команда виборола бронзові нагороди! Також другим особисто був Віталій Гринів у цій гонці серед чоловіків.

Додамо, що Артем Авдалян та Юрій Щербань є вихованцями обласної ДЮСШ, де їх тренують Іван Хомів та Володимир Павелко, а Віталій Гринів, Назар Покойовий та Владислав Щербань представляють обласну ШВСМ (тренер Володимир Павелко).

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео