На Тернопільщині судитимуть поліцейського за побиття людей

2019-0

Позбавлення волі строком до п’яти років загрожує поліцейському з Тернопільщини, якщо його провину доведуть у суді. Правоохоронця звинувачують у побитті двох людей.

Ще у квітні цього року за негідну поведінку він отримав зауваження від сусіда. Замість взяти слова до уваги, заступник начальника одного з управлінь ГУНП в Тернопільській області вирішив висловити свою незгоду пенсіонеру кулаками. Коли за старенького вступилася донька, дісталося і їй.

- Правоохоронець обвинувачується у вчиненні хуліганства, тобто грубому порушенні громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжувалось особливою зухвалістю, а також вчинення вище вказаних дій, які пов’язані з опором громадянину, який припиняв його хуліганські дії. Розслідування кримінального провадження, що здійснювали слідчі Територіального управління ДБР, розташованого у м. Львові, завершено, – повідомляють у пресслужбі прокуратури Тернопільської області.

Також у прокуратурі нагадують, що згідно зі ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео