Віра Олександрович

Свою доброчесність на Тернопільщині не зміг довести лише один прокурор (відео)

Реформа органів прокуратури триває в Україні. Відповідно, такі зміни відбуваються і на Тернопільщині. 

Зокрема, у нас вже практично завершили останній етап атестації працівників обласних прокуратур. Він складався із практичного завдання і перевірки доброчесності. Отриманими результатами головний прокурор Тернопільської області цілком задоволений.

– Відповідно до графіків складання іспиту у формі анонімного тестування з використанням комп’ютерної техніки з метою виявлення рівня знань та умінь у застосуванні законів і тестування на загальні здібності успішно пройшли два етапи тестування усі 70 прокурорів, причому 69 – пройшли і три етапи, – уточнює Петро Бойко. – Тобто не зміг підтвердити свою доброчесність лише один працівник.

Проте на підставі 13-ти рішень кадрових комісій у зв’язку з неуспішним проходженням атестації звільнили із займаних посад та з органів прокуратури 13 осіб.

– Найближчим часом розпочнеться атестація місцевих прокуратур як завершальний етап реформи усієї прокуратури, – додає пан Бойко. – Сподіваюся, результати працівників також будуть належними.

Нагадаємо, брифінг посадовця відбувся 30 липня. Про найцікавіше, що там йшлося, читайте на «Терені» ТУТ, ТУТ, ТУТ, ТУТ і ТУТ.

Фото і відео авторки

Вибір читачів за тиждень

Відео