Оксана Бучко

На Тернопільщині судитимуть чоловіка, який побив вагітну

bigg-2-12943-1494524052

Обвинувальний акт у кримінальному провадженні за ч. 1 ст. 121 КК України стосовно жителя одного із сіл Козівського району Тернопільської області скерували до суду Теребовлянською місцевою прокуратурою. Чоловік побив вагітну, а через травми у неї народилась мертва дитина.

За версією слідства, 20 квітня 2020 року мешканка села Козівського району народила мертву дитину у машині швидкої допомоги, перебуваючи на 28-30 тижні вагітності. Жінку госпіталізували в реанімаційне відділення лікарні, виявивши в неї численні сліди побоїв, та повідомили про це правоохоронців.

Як повідомляє пресслужба прокуратури, з’ясували, що напередодні між співмешканцями відбулась сварка, під час якої чоловік, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, умисно наніс вагітній жінці декілька ударів кулаками рук в обличчя, від яких вона впала на підлогу, а зловмисник продовжив її бити на вулиці.

Розслідування завершено. Відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео