У Ланівцях ледве не розбився мотоцикліст (відео)

ДТП за участі однієї людини сталася сьогодні вночі у Ланівцях. На щастя, з молодим чоловіком все гаразд – він живий, але, очевидно, травмований. Не зачепив транспортний засіб і перехожих, бо не вилетів на пішохідну доріжку. Оскільки, все минулося, то поліцію не викликали. Проте, як кажуть очевидці, усе могло скінчитися значно гірше.

– Один доїздився. Щастя, що його не кинуло на пішохідну доріжку. Він дуже хотів бути знаменитим. Крім нього, потерпілих немає, – пише свідок аварії Володимир Казновецький.

Ланівчани зазначають, що учасник ДТП відомий у місті своїми витівками на мотоциклі, і, начебто, не раз його попереджали про небезпеку та реакції з боку любителя екстриму не було.

– Цілий і неушкоджений – дякувати Богу. Літає ще й як літає. З п'ятниці на суботу о 01.15 хв від заправки WOG в бік центру з тим скаженим ревом при швидкості скаженій гонив – спати неможливо було. Два дні тому говорила особисто з ним, бо спиняю кожен раз, як летить, казав –пробачте, більше не буду, але від'їхав 50 м і давай знову з тим скаженим ревом ставати на заднє колесо. І це так кожен день, – пише Бачинська Світлана.

На одному з відео чітко видно, що мотоцикліст рухається з порушенням правил дорожнього руху. На інших – як якісь люди (можливо, батьки та друзі) вантажать транспортний засіб у авто і їдуть.

Відео Володимира Казновецького

Вибір читачів за тиждень

Відео