Віра Олександрович

Олександр Смик: «Нам потрібно зберегти сталий курс для Тернополя» (відео)

Представники політичної партії «Порядок. Відповідальність. Справедливість» сьогодні, 10 серпня, розповіли про мету свого об’єднання у політичну силу і бачення розвитку Тернополя.

Що цікаво, це була перша – презентаційна зустріч із представниками місцевих засобів масової інформації, але – не остання. Місцеві депутати, активісти, бізнесмени і навіть митці, які чесно зізналися у своєму баченні майбутнього Тернополя лише із нинішнім мером Сергієм Надалом, пообіцяли наступного разу представити решту своїх колег і чітку програму – щодо розбудови Файного міста і навіть всього краю. Адже партійці мають намір під час виборів до місцевих рад 25 жовтня балотуватися і до міської, і до обласної ради.

Роль лідера взяв на себе Олександр Смик – бард, поет, драматург, голова Тернопільської обласної організації Національної спілки письменників України. Нагадаємо, донедавна він був начальником міського управління освіти і науки.

– Ми з першого дня заявили: нам потрібно зберегти той курс для Тернополя, який вже існує протягом 10-ти років, – каже пан Смик. – Ці реальні зміни може побачити кожен. Тому така є підтримка Сергія Надала із першого дня… А навіщо інтрига? Ми вже з усією Україною зробили таку інтригу, що 73% у бажанні нового мало не загубили державу. Я вас дуже прошу: звертайте увагу не на слова, а на реальні справи.

Свій вибір під час пресконференції також пояснили: виконавчий директор Тернопільського регіонального відділення «Асоціації міст України» Ігор Гірчак (ексдепутат міської ради – прим.), журналіст, керівник студії «Файне місто» Марія Пачковська, голова правління ОСББ «Довженка, 6А» Олеся Чванкіна (голова ГО «Жіноче коло Тернопілля» – прим.). Висловилися і письменник, науковець, викладач кафедри журналістики ТНПУ ім. В. Гнатюка, доброволець 1-ї окремої штурмової роти ДУК ПС Олександр Вільчинський (мандат міського депутата отримував двічі – прим.), депутат міської ради Віктор Генсерук (фракція політичної партії «Об’єднання «Самопоміч» - прим.), український виробник, директор ТОВ «Українське морозиво» Василь Ласій (торговельні точки у Тернополі – біля Головпоштамту і на вул. Сагайдачного, мережа – по всій Західній Україні і в Києві – прим.), а також Ігор Яворський – керівник виробничого підприємства (колишній голова Зборівської районної держадміністрації – прим.).

До речі, політичну партію «Порядок. Відповідальність. Справедливість» зареєстрували у 2019 р. До того часу вона існувала під іншою назвою.

Фото і відео авторки

Вибір читачів за тиждень

Відео