Тернопільський спортсмен Андрій Євтушенко отримуватиме стипендію

social_499062

Урочисте вручення стипендій дітям з інвалідністю, обдарованим у спорті, відбулосявчора, 13 серпня, в Києві. Серед стипендіатів – тернопільський спортсмен Андрій Євтушенко.

Як повідомляють в обласному управлінні фізичної культури і спорту з посиланням на Міністерство молоді та спорту України, захід організовано спільно з Національним комітетом спорту інвалідів України в рамках проекту Parimatch Foundation «Так, я можу!». «Так, я можу!» – комплексна програма, спрямована на підтримку дітей з інвалідністю шляхом залучення їх до спорту. Головна мета – сприяти талановитим дітям-спортсменам на їхньому шляху до успіху і самореалізації.

Всього допомогу отримали 20 талановитих у спорті дітей з інвалідністю з 15 регіонів України. Самі стипендіати були представлені в дев’яти видах спорту. Серед юних спортсменів – тернополянин Андрій Євтушенко (лижні гонки, біатлон).

За високі досягнення на спортивній ниві стипендії від області та міста отримують також вихованці Тернопільського «Інваспорту» Катерина Кухарчук (пауерліфтинг), Віктор Блоха (боротьба) та Руслана Муравська (легка атлетика).

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео