Тернопільщина у вогні: лише за добу рятувальники ліквідували чотири пожежі

пожежа-на-полі

Лише за одну добу – 18 серпня – на Тернопільщині рятувальники ліквідували чотири пожежі у різних районах області. Як це часто буває, горіли пожнивні залишки та суха трава.

18 серпня о 10:45 в селі Джурин Чортківського району виникла пожежа сміття на стихійному сміттєзвалищі площею 100 м.кв. Причина та матеріальні збитки встановлюються. Пожежу ліквідовано другим відділенням чергового караулу 6 ДПРЧ Управління із залученням допоміжної техніки.

О 12:30 в селі Кровінка Теребовлянського району на полі виникла пожежа пожнивних залишків площею орієнтовно 150 м.кв. Причина та матеріальні збитки встановлюються. Пожежу ліквідовано черговим караулом 12 ДПРЧ Управління.

О 15:58 поблизу села Млинівці Зборівського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території на площі 800 м.кв. Причина та матеріальні збитки встановлюються. Пожежу ліквідовано черговим караулом 17 ДПРЧ Управління.

О 18:44 в місті Чортків на вул. Об’їзна на полі виникла пожежа пожнивних залишків на площі орієнтовно 0,5 га. Причина та матеріальні збитки встановлюються. Пожежу ліквідовано черговим караулом 6 ДПРЧ Управління.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео