Дарія Шевченко

У Військовій службі правопорядку Тернополя урочисто відправили на пенсію головного старшину (фоторепортаж)

Сьогодні вранці на території військової частини відбувались урочистості. Особовий склад Тернопільського зонального відділу Військової служби правопорядку проводжав на пенсію головного старшину старшого прапорщика Володимира Гейна.

Людина, яка займає таку посаду, має відповідати низці критерієм, але найголовніше – повинна бути взірцем для військовослужбовців. Як зазначив начальник зонального відділу ВСП Іван Бугай, саме таким прикладом для наслідування і є Володимир Гейна.

- Це людина, на яку можна покластись, людина, яку поважали не тільки офіцери, але й солдати і сержанти. Він неодноразово був в АТО, захищав наші кордони. Це - активний, ініціативний та позитивний чоловік. Бажаю йому залишатись завжди таким, - сказав Іван Бугай

Володимиру Гейна вручили пам’ятні подарунки та подяку від усього особового складу. Чоловік зазначив, що пишається тим, що був з самого початку формування відділу.

- Пишаюсь тим, що я був з самого початку створення зонального відділу. Це велика праця, сформувати найкращий зональний відділ в Україні, - сказав Володимир Гейна. - Я буду сумувати за колективом, він чудовий.

[gallery order=«DESC» columns=«1» size=«full» ids=«304615,304614,304613,304612,304611,304610,304609,304608,304607»]

Фото авторки

Вибір читачів за тиждень

Відео