Віра Олександрович

Для сироти з Тернопільщини шукають ноутбук або планшет (оновлено)

Сирота

Оголошення «Давайте разом допоможемо здійснити #мрію випускника інтернату» на сторінці «Майбутнє сиріт» у соціальній мережі «Фейсбук» допомогло ще одну дитину зробити трішки щасливішою.

Виявилося, випускнику Гримайлівського інтернату дуже потрібен комп’ютер. Хлопцю 17 років, і він тільки розпочинає своє самостійне життя. Вступив у Тернополі в один із закладів професійно-технічної освіти, тож техніка необхідна для навчання. Зараз же ініціатори доброї справи запевняють, благодійник знайшлвся. Що ж, робити добрі вчинки ніколи не пізно.

  Нагадаємо:

У повідомленні йшлося (цитуємо): «Все життя прожив в інтернатному закладі, оскільки з багатодітної, малозабезпеченої, бідної родини, яка живе на Тернопільщині. Така річ, як ноутбук/планшет просто є необхідною у побутовому житті студента, для того, щоб отримувати знання, навчаючись дистанційно через карантинні обмеження… Будемо вдячні за будь-яку допомогу. Може, в когось якраз лежить на поличці старенький ноутбук/планшет в робочому стані і ви ним не користуєтеся, то зробіть добру справу на благо інших. Ми віримо, що мрії здійснюються для тих, хто дуже в них вірить…»

Фото зі сторінки «Майбутнє сиріт»

Вибір читачів за тиждень

Відео