Оксана Бучко

Тернополяни зможуть вільно розмовляти англійською через мікс тет-а-тет та колективності

68school-58-e1568667881215

Вивчення англійської – це трьохрівневий процес. Найперша основа – це самостійна робота. Вона може полегшитись супроводом викладача, з яким виходимо на діалоги та виконуємо інші завдання. Найвищий щабель – це робота у групі, коли оцінюєш свою можливість закріпити вивчене на практиці.

Саме мікс індивідуальних і групових занять показує високі результати, щоправда, дещо повільніші у часі. Звісно, займаються у групах постійно і без включення індивідуальних уроків. Тоді є ризик гіршого опанування матеріалу, навіть будучи присутнім та активним між іншими учасниками.Цей недолік можна виправити один на один з викладачем, коли у колектив можна йти вже підготовленим.

unnamed
unnamed

Індивідуальні заняття створюють зону комфорту, коли закладається база володіння мовою. Якщо її не винести у середовище деякого напруження і конкуренції, вивчене може загубитись десь у пасивній пам’яті, а голод до нових слів та конструкцій, до покращення вимови – так і не з’явиться.

Групові заняття у свою чергу  дадуть правильно штучностворені ситуації,  а також спілкування із іншими учнями, які працюють над спільною метою – вивчення англійської. Адже бути з кимось – on the same page – на одній хвилі завжди цікавіше. Це особливо потрібно тим, хто готується до екаменів, аби розуміти колективність викликів.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео