Орест Сарматський

Затримано членів злочинного угруповання, які вимагали у фермерів 4 млн грн (Агроновини)

1001 (Copy)

У Дніпрі затримано членів злочинного угруповання, які  вимагали у фермерів 4 млн грн. Вимагачів затримали під час передачі першої частини грошей у сумі 700 тисяч гривень. 

Про це повідомляє пресслужба Національної поліції України. 

– До складу групи входило троє чоловіків, жителі м. Дніпра, Синельникове та Солонянського району. Протягом місяця вони постійно телефонували фермерам та погрожували фізичною розправою. Щоб довести серйозність своїх намірів – підпалили територію біля зерносховища та обстріляли його. За безперешкодний «дозвіл» займатися фермерською діяльністю, залишити у спокої родину та не шкодити майно вимагали 4 млн гривень.  Зібравши достатньо доказів причетності чоловіків до вимагання коштів з потерпілих, правоохоронці затримали їх при передачі першої частини грошей від  фермерів в сумі 700 тис. гривень. Під час обшуків за місцем мешкання та в автомобілях затриманих вилучено кошти, зброю та боєприпаси – ідеться у повідомленні. 

Наразі всіх фігурантів затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Їм загрожує відповідальність за ч. 2 ст. 189 Кримінального кодексу України (вимагання), що передбачає від трьох до семи років позбавлення волі.

1002 (Copy)
1002 (Copy)

Вартість молока зросте до кінця 2020 року

В Україні до кінця цього року молоко може подорожчати не більш ніж на 1,5-2%.

Про це пише agropolit.com.

За останній рік ціна на молоко виросла, фактично, у межах тієї інфляції, яка є на сьогодні — це близько 4,5-5%.

Тому очікувати, що зараз раптом у людей з’являться гроші і всі побіжать купувати молоко, що призведе до зростання його ціни, не варто. Експерти вважають, що максимальний ріст, який нас очікує до кінця цього року — це 1,5-2% .

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео