Влада перед виборами створює проблеми мешканцям Тернопільщини

hrivnya-1024x768

Про зупинку фінансування бюджетних установ: лікарень, реабілітаційних центрів, закладів культури, садочків та шкіл Тернопільщини на своїй сторінці у Facebook повідомив заступник голови обласної ради нашого краю Любомир Крупа. 

Причиною того, що Тернопільська область фактично залишилась без грошей, стало, за словами Любомира Крупи незаконне рішення обласної ради щодо «Змін до обласного бюджету на 2020 рік». Наразі триває судовий розгляд даної справи, позивачем у якій виступає обласна держадміністрація. Проте допоки чиновники сваряться між собою і суд не прийме остаточне рішення, використовувати обласний бюджет неможливо. Тому усі комунальні установи Тернопільщини, такі як лікарні, реабілітаційні центри, заклади культури та інші залишились без фінансування. Наступне засідання суду відбудеться 6 жовтня.

–  Овчарук! Сиротюк! Барна! Яциковський! Деревляний! Може досить «бавитися в політику»? Нагадую, що в християнстві, невиплата заробітної плати входить у перелік чотирьох гріхів, «ЯКІ КЛИЧУТЬ ПРО ПОМСТУ ДО НЕБА!» Давайте будемо відповідальними ГОСПОДАРЯМИ, –  закликає Любомир Крупа

До слова, голова обласної ради Віктор Овчарук є одним з очільників «Європейської солідарності» в області. А голова ОДА Володимир Труш не приховує симпатій до партії влади – команди «Зе».

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео