Віра Олександрович

Президента Володимира Зеленського у Тернополі чекають у п’ятницю 

Зеленський_ф

Президент України Володимир Зеленський приїде у Тернопіль у п’ятницю, 18 вересня.

За інформацією, що стала відома «Терену», високий гість планує представити кандидатів від партії «Слуга Народу» на місцевих виборах, що мають відбутися 25 жовтня.

Про те, що візит дійсно відбудеться, свідчить те, що у партійному штабі вже акредитують місцевих журналістів на подію за участі Глави держави. Цей процес – доволі складний, адже доступ сторонніх осіб буде обмеженим. За попередніми даними, візит буде коротким - участь Володимира Зеленського у відповідних заходах анонсують із 15-ї до 17:30.

Нагадаємо, Президент України досі був у Тернополі лише раз. Він 1 листопада 2019 р. представляв у будівлі «білого дому», що на вул. Грушевського, 8, нового голову ОДА – тоді це був Ігор Сопель. І при вході в приміщення обласної ради Володимиру Зеленському влаштували «коридор ганьби», супроводжуючи його появу відповідними вигуками.

Снимок11
Снимок11

До речі, про 100-відсоткову вірогідність візиту Президента України свідчить і те, що голова обласної держадміністрації Володимир Труш сьогодні, 15 вересня, терміново вийшов на роботу. Нагадаємо, у цього представника партії «Слуга Народу» нещодавно діагностували COVID-19. Вірус спричинив ускладнення – запалення легень.

Фото із відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео