Оксана Бучко

Тернопільські підприємці їдуть у Київ відстоювати право на спрощену систему оподаткування

Без названия

Тернопільські підприємці завтра, 16 вересня, протестуватимуть у Києві. Вони виступають за збереження спрощеної системи оподаткування, обліку та звітності. Адже попередньо прийняті у Верховній раді закони №128-IX та №129-IX зобов’язують застосовувати фіскалізовані реєстратори розрахункових операцій (далі – РРО) під час реалізації товарів і послуг, чим суттєво збільшують витрати мікропідприємців.

Нагадаємо, звернення тернопільських підприємців щодо скасування законів про введення РРО підтримали у Тернопільській міській раді, а також під час зустрічі із народним депутатом Іваном Чайківським. Також серед депутатських груп законопроектів підприємців – 3853-1(2) та 3993 – вимагали на Погоджувальній раді у ВРУ партія «За майбутнє» та «Довіра», інформує голова профспілки підприємців Тернопільського центрального ринку Наталія Шоломейчук.

-Тернопіль їде, - пише вона у групі SaveФОП. -  Пишаюсь підприємцями, які не плачуться, не шукають зраду, винних, кривих , не таких, а знаходять час і можливість їхати в Київ і  займатися чимось більшим, ніж пусті балачки.

Деталі щодо результатів протесту підприємців читайте на «Терені» згодом. Усі місцеві підприємці мають шанс долучитись до акції, виїхавши до Києва сьогодні.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео