Дарія Шевченко

Андрій Цибульський: «Головне у цьому житті - щось робити, що б людина не робила - вона є цінною для суспільства”

B0ADCD55-E0AA-4E67-BD28-DA800A1AE18C

До когорти тих, хто хоче творити гідне майбутнє, долучився і Андрій Цибульський. Він кандидат у депутати від партії «За майбутнє». Свій вибір пояснив тим, що у команді зібрались люди, які реально готові до змін.

- Ти можеш тут чогось навчитися сам і поділитися своїм досвідом, тебе вислухають. Це не чисті політики, які за все хороше, проти всього поганого, а ті, які своїми справами довели, що вони можуть щось зробити і в яких є час і бажання займатися політикою, щоб прислужитись своєму місту, людям,- сказав Андрій Цибульський. 

Він вже має досвід у політиці, з 2015 року був обраний депутатом Тернопільської обласної ради від партії «Укроп».

Вже 11 років пан Андрій займається бізнесом, який започаткував ще будучи студентом третього курсу. Каже, що людина має бути постійно зайнята, адже будь-яка діяльність - досвід.

- Будь-яка діяльність - досвід. Головне у цьому житті - щось робити, що б людина не робила - вона є цінною для суспільства,- зазначив Андрій Цибульський.

Під час депутатської діяльності разом з активістами виступав проти зведення торф‘яних котелень у Тернополі та чинив опір побудові ГЕСів на Дністрі.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео