Оксана Бучко

У команді «За майбутнє» жіночий рух очолює волонтерка Логістичного центру допомоги бійцям АТО

120508527_171005841299041_6177756601096486691_o

Жіночий рух партії «За майбутнє» в Тернопільській області координує журналістка, волонтерка, громадська активістка Любов Вовк, яка є кандидаткою у депутати Тернопільської обласної ради. Волонтеркою вона стала крок за кроком, допомагаючи там, де була потреба. Так, практично 2014-2017 роки кандидатка прожила у Логістичному центрі допомоги бійцям АТО, а сьогодні є виконавчим директором БФ «Покрова», робота якого спрямована на розвиток обдарованої молоді, культури, книговидання.

Сім фактів про життя Любові Вовк публікують у групі «Тернопільщина За майбутнє».

1. Люба виросла серед книг і музики - у сім’ї бібліотекарки і музиканта. Батько Ігор Вовк свого часу керував легендарним гуртом «Ватрівчани», і дівчинка часто бувала за лаштунками всіх його концертів. У дитинстві Любов шукала закам’янілі рештки морських їжаків у кар’єрах, прасувала солому для аплікацій, ходила на народні танці, відвідувала мало не усі гуртки Центру дитячої творчості. А ще закінчила художню школу.

2. Люба - командний гравець. На початку 2000-х була учасницею Пласту - організації, яка виховує лідерів. Там навчилася відповідальності, самозарадності, поглибила знання з історії України та Тернопілля, пізнала чимало народних звичаїв.

3. Не боїться роботи - знаходить позитив у всьому, за що береться, тому й запрошують її працювати навіть не заглядаючи в диплом. За освітою - дизайнерка.

4. Була репортеркою інтернет-порталу «Погляд». Готувала інтерв’ю з людьми мистецтва і політиками.

- Журналістика навчила мене відчувати людей, - каже Любов, - а ще - дивитися на будь-які ситуації неупереджено.

5. Волонтеркою не стала в одну мить. Каже, що, де бачила потребу в допомозі, там і брала ініціативу в свої руки. З 2014 по 2017 фактично прожила в холодному взимку і запиленому влітку складі на гуртівні «Галант», де знаходиться логістичний центр допомоги бійцям АТО.

6. Працювала в Коаліції громадських організацій «Тернопільський центр реформ». Тут побачила, що владу можна контролювати, і найефективніше це робити конструктивно: «Критикуючи, пропонуй».

7. У Люби підростають двоє дітей. Вони - її основна мотивація в житті і «постачальники» позитиву. Каже, якби не діти, то давно би вже опустила руки. Але, поки є здоров’я і наснага, то робитиме все, щоб вони могли реалізувати себе в рідній країні.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео