Дарія Шевченко

Володимир Дзензель: «Майбутнє починається з нововведень та інновацій у всіх сферах і напрямках життєдіяльності людини, міста і країни»

120856376_182533030156679_5753306265232153170_o

До міської ради від партії «За майбутнє» балотується Володимир Дзензель. Він – підприємець, організував службу таксі «ШАНС», голова профспілки таксистів України в Тернопільській області та займається деревопереробною діяльністю. Має досвід роботи на державній службі.

Володимир Дзензель займається і благодійністю. Разом з колегами відкрив клініку, в якій можуть пройти лікування алко- та наркозалежні особи, а також допомагав військовим, дітям з інвалідністю.

Разом з дружиною виховують двох синів. У вільний час з дітьми займається спортом. У політику вирішив йти, щоб більше зробити для людей, допомогти населенню у вирішенні важливих питань. Балотується від команди Івана Чайківського «За майбутнє», бо погляди і принципи партії збігаються з його. Вважає, що майбутнє починається з нововведень та інновацій у всіх сферах і напрямках життєдіяльності людини, міста і країни.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео