У Борщеві медперсонал не справляється з кількістю інфікованих, на допомогу кличуть волонтерів

yFvvXGPCP6ngBVAq4bDa

Вчора, 10 жовтня, КНП «Борщівська районна лікарня» опублікувала пост у Facebook, у якому попросила про волонтерську допомогу у догляді за хворити на коронавірусну інфекцію.

У медустанові зазначили, що персонал самостійно не справляється із кількістю інфікованих, і їм потрібні волонтери, які готові вкладати свій час у вирішення проблеми боротьби з епідемією коронавірусу та доглядати за хворими.

На даний час на стаціонарному лікуванні перебуває 64 особи з діагнозом COVID-19. Під підозрою - 10 осіб. З діагнозом пневмонія - 87 осіб. На жаль, нам критично не вистачає людей (волонтерів. Ми зі своєї сторони забезпечемо вас всіма необхідними засобами індивідуального захисту, а наш медперсонал надасть вам кваліфіковане роз'яснення , щодо допомоги хворим - облаштування життєвого простору, способи заміни натільної та постільної білизни, підгузків, техніка та способи переміщення осіб, які користуються допоміжними засобами пересування, догляд за тілом хворого. Ми віримо, що серед вас є небайдужі люди, які готові вникнути в нашу проблему. Будемо дуже вдячні всім, хто відгукнеться на наше прохання, йдеться у дописі КНП «Борщівська районна лікарня».

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео