Оксана Бучко

Команду «За майбутнє» представляє відомий юрист

119516470_164030398663252_6949605837751145105_o

Володимир Мужевич - відомий юрист і політик з понад 10-річним стажем. Вважає, що успіху можна досягти, зосередившись на улюбленій справі. Будучи у політиці, прагне покращити рівень життя на Тернопільщині. На цьогорічних виборах він балотується кандидатом у депутати в Тернопільську обласну раду від політичної сили «За майбутнє».

Сім фактів про Володимира Мужевича  публікує група «Тернопільщина За майбутнє»:

1.Народився 16 лютого 1975 року в селі Товсте Гусятинського району. Мати працювала в податковій службі, батько - в будівельній організації. У 80-их роках родина переїхала до Тернополя.

2.Після закінчення Тернопільської ЗОШ №20 Володимир здобув вищу освіту в Тернопільському державному технічному університеті імені І.Пулюя. У 1997-ому отримав диплом спеціаліста за фахом «автоматизація технологічних процесів і виробництв». Упродовж 1997-1999-их років навчався у Міжрегіональній академії управління персоналом у Києві.

3.З вересня 2019-го донині працює юрисконсультом ТОВ «Тернопільський м’ясокомбінат».

 -Якщо зосередиться на улюбленій справі, то можна досягти успіху, - переконаний Володимир. - Кажу це з власного досвіду, адже все життя присвятив правозахисній діяльності. У 1999-ому влаштувався юрисконсультом до Тернопільського міського відділення «Ощадбанку». В подальшому працював у ПП «Торговий дім Тернопіль», госпрозрахунковій адміністративно-технічній інспекції Тернопільської міської ради, товаристві «Агрокомбінат», в Тернопільському центральному універмазі. З 2010-го до 2015-го очолював юридичний відділ приватного підприємства «Агропродсервіс». Після того обіймав посаду начальника юридичного відділу товариства «Агро-Ланівці», був юрисконсультом підприємства «Агропродсервіс».

4.Понад десять років у політиці. У жовтні 2010-го був обраний депутатом Тернопільської районної ради. Належав до «Аграрної партії України», зокрема, до політради і президії партії, був в. о. голови Тернопільської і Рівненської обласних партійних організацій. У 2015-ому балотувався до Тернопільської обласної ради, у 2019-ому - до Верховної Ради.

5.У 2017-2019-их роках очолював виборчі штаби на перших виборах до ОТГ на Тернопільщині (Гримайлівська, Хоростківська, Копичинецька, Товстенська, Дорогичівська, довибори до Байківецької ОТГ).

6.

- Треба визначити пріоритетні напрямки розвитку Тернопільщини і громадами максимально зосереджуватись на них, - каже Володимир. - Передусім варто розвинути логістику краю, з користю використовувати географічне положення нашої області. Необхідно покращити інфраструктуру обласного центру, зокрема, збудувати оптовий сільськогосподарський ринок, де фермери зможуть реалізовувати свою продукцію, а місцеві мешканці купити якісний товар за доступними цінам. Наша область сільськогосподарська, тому треба дбати за розвиток переробної галузі. А ще на Тернопільщині варто розвивати релігійний туризм, розбудовувати духовні центри.

7.Дружина Володимира Наталія - викладачка ТНЕУ. Старша донька Тетяна - студентка коледжу ТНЕУ, молодша донька Надія - школярка.

-Кожен українець повинен зробити щось добре для рідної землі. Я роблю це щодня, виховуючи дітей, сумлінно працюючи у своїй сфері. У політиці зможу реалізувати усі задуми для покращення життя на Тернопільщині, - переконаний Володимир.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео