Орест Сарматський

Тернопільщина має нового володаря суперкубку з футболу

2c9d584b44d32e3e9555b60f54ecbf535f9168f4c27aa (Copy)

Напередодні, у Бережанах відбувся матч за суперкубок Тернопільської області між двома найсильнішими аматорськими командами Тернопільщини – теребовлянською «Нивою» та великогаївським «Агроном».

Як повідомляється, поєдинок гідних суперників завершився внічию – 0:0. Для виявлення переможця довелося пробивати післяматчеві пенальті.

- У футбольній лотереї фортуна посміхнулася великогаївському колективу, футболісти якого забили всі свої пенальті, а в теребовлянців одного разу схибив їхній капітан Павло Макогон, - йдеться у повідомленні.

Команда «Агрон» отримала красиві медалі зі спеціальним гравіруванням під матч суперкубка. Що цікаво, і теребовлянська команда своєрідним коридором пошани привітала суперників з Великогаївської громади з перемогою – гідний вчинок, адже на футбольному полі вони суперники, а за його межами колеги по цеху, багато з яких і товаришують один з одним.

А далі красень-кубок було передано капітану великогаївської команди Андрію Пастернаку. Після цього були традиційні фото- і автограф сесії, гравці, тренери та вболівальники вітали один одного зі здобуттям суперкубку Тернопільщини.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео