22-річна жителька Тернопільщини попалась на шахрайстві

moshennichestvo_v_ukraine-min

Жителька Підволочиського району через соціальні мережі начебто продавала одяг. Проте клієнти своїх покупок так і не дочекались.

Як повідомляють в Поліції Тернопільської області, підозрювана ймовірно причетна до двох десятків злочинів.

У поліцію звернулись жителька Тернопільського району та мешканка Закарпаття. Вони повідомили, що стали жертвами шахрайської схеми: оплату здійснили та товар так і не отримали.

Молода жінка через соціальні мережі пропонувала на продаж одяг, проте жоден з покупців так і не дочекався товару. Поліцейські підозрюють, що лиходійка причетна щонайменше до двох десятків шахрайських заволодінь чужими грошима.

На даний час вдалося встановити причетність 22-річноі жительки села Старий Скалат до трьох фактів шахрайств. Проте підозрюємо, що жінка причетна щонайменше до двох десятків аналогічних злочинів – про це свідчать поступлення коштів на картку, яку вказувала в оголошеннях зловмисниця. Доступ до банківського рахунку ми отримали згідно ухвали суду, - розповідає заступник начальника Підволочиського відділу поліції Тарас Стець.

Досудове розслідування триває, поліцейські встановлюють потерпілих від шахрайських дій зловмисниці. Вирішується питання про оголошення їй підозри за частиною 2 статті 190 ККУ.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео