Тернопільські школярі хочуть амфітеатр 

1 (1)

Звернення «Суспільна локація «Аудиторія - амфітеатр під відкритим небом» у Тернопільській спеціалізованій школі № 17 імені Володимира Вихруща з поглибленим вивченням іноземних мов» з’явилося на сайті «Єдина система місцевих петицій» у Тернополі 30 жовтня.

За цей час за петицію уже проголосували понад 300 людей. Нагадаю, аби звернення потрапило на розгляд у міську раду його повинні підтримати 300 тернополян.

- Просимо створити невеликий відкритий вуличний простір для громадських активностей. Суспільна локація «Аудиторія - амфітеатр під відкритим небом» передбачає створення відповідного місця на території школи для проведення уроків, лекцій, зборів, тренінгів, семінарів, конференцій, дискусійних платформ та різноманітних культурно-мистецьких заходів для громади під відкритим небом. Крім цього, аудиторію можна використовувати як зону активного відпочинку на свіжому повітрі для розвитку team-working та проведення різних майстер-класів. Просимо підтримати та реалізувати ідею створення суспільної локації «Аудиторія - амфітеатр під відкритим небом» у внутрішньому дворику Тернопільської спеціалізованої школи № 17 імені Володимира Вихруща з поглибленим вивченням іноземних мов., - йдеться у тексті звернення.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео